Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
78 treff
Sorter etter:
Vis mer

ABECITA

Leter du etter undertøy som ikke bare tilbyr perfekt passform, men også kompromissløs komfort og stil? Da er Abecita det opplagte valget for deg! Med erfaring siden 1930-tallet og en lidenskap for å møte de unike behovene til kvinner, har Abecita blitt kjent for å lage eksklusivt undertøy som støtter kvinnen og hennes kropp.

Komfort møter skandinavisk design

Abecita har etablert seg som et ledende merke for undertøy og badetøy, hvor skandinavisk design kombineres med enestående passform. Med et bredt utvalg av bh-er, badedrakter, bikinier og truser, dekker sortimentet alle former og størrelser, og forstår hver kvinnes unike behov.

Tradisjon og ekspertise for en perfekt passform

Gjennom flere tiår med tradisjon og erfaring har Abecita utviklet spesialkunnskap innen undertøy og badetøy. Kompromissløse både i funksjon og kvalitet, hvert plagg er nøye konstruert for å tilby maksimal komfort og en perfekt passform. Sortimentet styres av kvinners behov, med mål om å tilby produkter som er funksjonelle, behagelige og av høy kvalitet.

Bærekraft gjennom hele prosessen

Bærekraft er et sentralt prinsipp hos Abecita, hvor bevisste valg allerede gjøres i designprosessen for å sikre bærekraft i alle ledd. Ved å prioritere miljøvennlige materialer og produksjonsmetoder, streber merkevaren etter å minimere sin innvirkning på planeten og skape langvarige klær.

Abecita by Swegmark: Et nytt design, de samme pålitelige produktene

Abecita, tidligere kjent som et uavhengig merke, er nå en del av Abecita by Swegmark. Til tross for det nye designet er produktene fortsatt like pålitelige og av høy kvalitet. Med en lidenskap for klær som kombinerer eksepsjonell passform, funksjon og kvalitet for hver enkelt, fortsetter Abecita å være en pålitelig favoritt blant kvinner.

Ta en titt på vårt utvalg fra Abecita, alt fra badedrakter og bikinier til bh-er. Vi mener at enhver kvinne skal ha rett til å føle seg komfortabel, selvsikker og vakker.