Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy

SLOGGI

Utforsk Sloggis verden av komfort og kvalitet med vårt eksklusive utvalg av truser. Med fokus på innovasjon og bærekraft streber Sloggi etter å tilby en behagelig opplevelse for alle sine kunder som samtidig tar hensyn til miljøet.

Rent og trendy design

Sloggi er kjent for sitt rendyrkede design og trendy snitt som gir brukerne en følelse av bevegelsesfrihet. Hvert par truser er nøye designet for å opprettholde sin naturlige form og høye kvalitet selv etter gjentatte vask. Med Sloggi får du ikke bare behagelig undertøy, men også et stilig og moderne utseende som passer til alle anledninger.

Bærekraft og miljøvennlig

Sloggi tar sitt ansvar for miljøet på alvor og har en klar grønn bærekraftsagenda. Ved å måle og redusere sine klimagassutslipp og overvåke dens innvirkning på vannforsyningen, streber selskapet etter å gjøre verden til et tryggere sted. Med bærekraftige metoder og materialer ønsker Sloggi å bidra til en mer bærekraftig planet for fremtidige generasjoner.

Innovativ komfort

Med en historie som strekker seg tilbake til 1979, har Sloggi alltid vært ledende innen innovativ komfort. Ved å introdusere banebrytende teknikker og materialer, har Sloggi revolusjonert verden av undertøy. Hvert par truser er designet for å gi brukeren en følelse av frihet og bevegelse samtidig som den gir optimal støtte og komfort.

Gjenbruk og grønn bærekraft

Sloggis engasjement for en grønnere fremtid strekker seg også til resirkuleringsprogrammet deres. Ved å samle inn og gjenbruke brukte klær jobber Sloggi aktivt for å redusere miljøbelastningen. Som en del av sin forpliktelse til å skape en mer bærekraftig planet, planter Sloggi et tre for hver 5 kg klær som resirkuleres, og bidrar til å bevare naturen vår for fremtiden.