Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
112 treff
Sorter etter:
Vis mer

GLAMORISE

Oppdag en verden av komfort og inkludering med Glamorise. Siden 1921 har Glamorise foredlet kunsten å lage bh-er som passer enhver kvinnes fasong med omsorgen og ekspertisen fra New York. Uansett størrelse, er det en kolleksjon av behagelige og støttende bh-er designet for å gi deg selvtillit og komfort, hver dag. Hos Åshild kan du utforske vårt brede utvalg av dameklær, fra bøyle-bh til forknappet og sportsbh, alt designet for å kombinere stil og komfort for enhver anledning.

Startet i New York

Glamorise er et selskap som ble grunnlagt i 1921 i New York og er en av verdens eldste produsenter av bh-er, men fremfor alt et selskap som prøver å sørge for at enhver kvinne har muligheten til å finne den perfekte bh-en.

Inspirasjon fra hele verden

Hver Glamorise-bh er laget med omhu av et team av erfarne designeksperter i New York City, for å sikre perfekt passform uansett størrelse. Glamorise streber alltid etter å tilby kvinner komfortable og støttende bh-er som passer til enhver kvinne. Hos oss på Åshild kan du utforske et bredt utvalg av dameklær, inkludert bøyle-bh, forknappet bh og sportsbh, for å finne den perfekte kombinasjonen av stil og komfort for enhver anledning. Med Glamorise kan du føle deg trygg og komfortabel hele dagen, hver dag. I tillegg var Glamorise banebrytende innen sportsbh-teknologi, med oppfinnelsen av den første sportsbhen i 1975, som revolusjonerte kvinners treningsopplevelser.

Grønn bærekraft i fokus

Glamorise går utover bare å tilby gode produkter - de er også engasjert i å skape en bedre verden. Ved å donere utgående og returnerte varer til de som trenger det, tar de aktivt skritt for å gjøre en forskjell. Men det slutter ikke der. Selskapet tar også ansvar for sin miljøpåvirkning ved å kompensere for karbondioksidutslipp fra sine leveranser. Ved å plante trær i USA bidrar de til å forbedre luftkvaliteten og bevare det biologiske mangfoldet samtidig som de bekjemper klimaendringene. I tillegg har de som mål at produktene deres ikke bare skal være av høy kvalitet, men også ha lang levetid for å redusere deres miljøfotavtrykk ytterligere.