Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
105 treff
Sorter etter:
Vis mer

OVERDELER ONLINE HOS ÅSHILD

Kjøp flotte og behagelige overdeler som topper, tunikaer, singleter, skjorter, bluser, gensere, kofter, vester og jakker hos oss på Åshild. Velg mellom overdeler som er alt fra ensfargede, mønstrede, fargerike til prikkete og rutete. Materialene er alt fra 100% bomull, velur, viskose, polyester til fleece i våre fleecejakker. I vår avdeling med overdeler finner du både myke og behagelige topper til luftige, tynne tunikaer og strandkjoler som er veldig behagelig å ha til og på stranden.  
 

OVERDELER I BÅDE SMÅ OG STORE STØRRELSER

Kjøp overdeler fra små til store størrelser hos oss på Åshild. I vårt sortiment kan vi tilby overdeler både i små størrelser, men også overdeler i større størrelser for kropper med mere former. 

I vårt størrelsesutvalg er det størrelser fra 38 – 58 samt 20-serien.
 

UTVALG OVERDELER

I vårt sortiment av overdeler finner du myke og behagelige topper, t-skjorter, tunikaer, singleter og bluser. Men også stilrene skjorter og jakker, strikkede gensere og kofter samt varme fôrede jakker.
 

MATCH OVERDELER

Vi tipser om hvordan man kan matche en overdel med en nederdel på best måte!
En luftig tunika eller bluse kan for eksempel bæres sammen med et par tynne vide bukser til dame, et skjørt eller et par enkle shorts.

Se vår avdeling med nederdeler for å finne plagg som matcher overdelen din:

Klikk her:

Finn din stil og kjøp overdeler til gode priser!