Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Miss Mary

Leter du etter undertøy som ikke bare er behagelig, men også stilig og av høyeste kvalitet? Da er Miss Mary merket for deg! Med over 60 års erfaring med å lage undertøy for kvinner i alle aldre og fasonger, har Miss Mary blitt synonymt med komfort, kvalitet og femininitet.

Miss Mary streber alltid etter å tilby det beste når det kommer til materialer og produksjon. Undertøyet er produsert med omhu og presisjon for å gi deg uslåelig komfort og slitestyrke. Miss Mary bruker en blanding av materialer av høy kvalitet som bomull, mikrofiber og blonder, for å sikre at hver del er behagelig å ha på seg hele dagen.

273 treff
Sorter etter:
Vis mer

Optimal passform for enhver kroppstype

Hver kvinne er unik og har ulike behov når det kommer til undertøy. Derfor tilbyr Miss Mary et bredt utvalg av størrelser, fra små til plus-size, samt forskjellige modeller og stiler. Målet deres er å tilby en perfekt passform for enhver kroppstype, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel uansett anledning.

Stil og Eleganse

Miss Mary er stolt av å kombinere komfort og funksjonalitet med stil og eleganse. Undertøyet deres er designet med moderne femininitet i tankene og er alltid trendy og vakkert utført. Fra klassiske t-skjorte-BHer til romantiske blondedetaljer og sporty alternativer, Miss Mary har noe for enhver smak.

Bærekraft som en prioritet

Miss Mary er også engasjert i å redusere deres innvirkning på miljøet. Derfor jobber de hele tide med å forbedre sine produksjonsmetoder og bruke mer miljøvennlige materialer. Miss Mary er stolt av å tilby undertøy som ikke bare gjør deg komfortabel, men som også bidrar til å bevare planeten vår.

Et tidløst varemerke siden 1957 fra tekstilbyen Borås

Siden merket ble grunnlagt i 1957 i den kjente tekstilbyen Borås, har Miss Mary stolt representert svensk håndverk og design i undertøysverdenen. Med over et halvt århundre med lidenskap og dedikasjon til å tilby kvinner komfort og eleganse, har Miss Mary etablert seg som et pålitelig merke som forstår kvinners behov og ønsker.

Miss Mary - Et internasjonalt varemerke for undertøy

Miss Mary har tatt den svenske tradisjonen med presist håndverk og brukt den i internasjonal skala, noe som har gjort at deres merke nå er å finne i mange land rundt om i verden.

Design og komfort går hånd i hånd

Miss Mary mener at klær bør være en forlengelse av din personlighet. Undertøyet deres er ikke bare et praktisk plagg du bruker – det er et uttrykk for din stil og selvtillit.

Miss Marys designere brenner for å skape tidløse og sofistikerte kolleksjoner som er like vakre som de er funksjonelle. De forstår at undertøyet ditt er det første du tar på deg om morgenen og det siste du tar av deg om natten. Derfor bruker Miss Mary kun de mykeste og mest komfortable materialene som finnes. Hver søm og detalj er designet for å eliminere irritasjon og gi en problemfri passform.

Enten du leter etter en BH til hverdagsbruk, elegant nattøy eller sportsundertøy, kan du stole på at Miss Mary leverer det beste innen både design og komfort.

Plus Size er Miss Marys styrke

Miss Mary er spesielt stolt over å tilby et bredt spekter av størrelser som omfavner mangfoldet av kroppstyper som kvinner har, og har en omfattende serie med undertøy i store størrelser. De mener at hver kvinne, uansett størrelse, fortjener å føle seg fantastisk og selvsikker i undertøyet.

Miss Marys plus-size kolleksjoner er laget med ekstra omhu og oppmerksomhet på detaljer for å tilby optimal komfort og støtte.

Med Miss Marys brede utvalg av båndstørrelser og cupstørrelser kan du være sikker på å finne din perfekte BH.