Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
63 treff
Sorter etter:
Vis mer

Fotpleie

En god fothelse er viktig synes vi på Åshild! Etter en dag på jobb er det ikke uvanlig at føttene blir trøtte, gjør vondt og verker. Forebygg hard hud, inngrodde negler og liktorn ved å ta hånd om føttene dine med våre behjelpelige fotpleieprodukter. Vi tilbyr et bredt sortiment av produkter innen fotpleie. Se alt fra behagelige tøfler til å ha hjemme, sandaler fra Scholl, manikyr- og pedikyrsett, hallux valgusbeskyttelse, innersåler, tåbeskyttelse, tåskillere, liktornplaster, gelsokker, gelsåler, fotmassasje, fotbad, bio-oil, fotsålestøtte m.m.

En myk såle under føttene gjør at føttene får mindre belastning, noe som bidrar til at de ikke blir like trøtte og verker på kveldene.

Se også våre ekstra vide og ikke tilsittende medisinske innetøfler som passer til hovne føtter og ankler og som er ideelt for personer med diabetes og dårlig blodsirkulasjon.

 

Varemerker fotpleieprodukter

Problemer med føttene? Da kan vi anbefale og tilby et flertall fotpleieprodukter inklusive sandaler og sko fra varemerket Scholl. I sortimentet Scholl finnes både mykgjørende produkter samt produkter som reparerer og refukter føttene dine. Takket være Scholl Fresh Step anti-perspirant fotspray kan du trygt ta av deg skoene. Sprayen avgir en lett duft som effektivt beskytter mot dårlig lukt og passer på at føttene dine alltid holder seg freche. Sprayen gir dessuten 24 timers beskyttelse.

 

Skap en luksuriøs følelse for føttene dine 

Det er ofte at man treffer på sko som har flate og dårlige såler som dessverre bidrar til at du får vondt i føttene. Med våre myke og behagelige såler som er i vårt fotpleiesortiment, kan du fremdeles gå rundt i favorittskoene dine. Velg blant annet mellom populære skosåler/ innesåler i gelé fra varemerket Scholl som forebygger trøtthet og smerte i føttene samt gir en effektiv demping på foten. Kan brukes både til hverdagssko, Boots, gymsko og sportssko.

Husk! Et par avlastende skosåler kan fungere som en forebyggende beskyttelser mot problem som for eksempel hælspore.

Noen ganger kan det være godt å gi føttene litt luksus i hverdagen. Se produkter som fotmassasje, fotfiler, pedikyrsett men også mykgjørende produkter som daglig fuktighetskrem og krem for sprukne hæler samt hard hud. 

 

Bestill fotpleieprodukter online på ashild.no 

Bestill dine fotpleieprodukter enkelt og smidig online hos oss på ashild.no.

Husk også på å ta en titt i vår salgs-avdeling. Der har vi ofte et flertall populære fotpleieprodukter til veldig lave priser.

Vi er sertifiserte av Trygg E-handel.