Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
25 treff
Sorter etter:

Kjøp morgenkåper, nattkjoler, Big-T og pyjamas til dame online hos Åshild!

Unn deg klær å trives i når du koser deg hjemme! Hva er egentlig deiligere og mer behagelig enn å gå rundt i ledige sove- og koseplagg når man bare er hjemme uten prestasjonskrav fra omgivelsene eller andre? Det er din fritid hvor du bare kan være, komme deg igjen og lade batteriene dine. Pass på at gjøre det på best mulig måte! Med våre morgenkåper, nattkjoler, Big-T og pyjamas til dame håper vi at du både kjenner deg flott, ledig og behagelig men at du også våkner uthvilt. For er ikke en god nattesøvn noe vi alle vil ha? Vi tror at med våre myke og deilige soveplagg får du ikke bare bedre søvn men vi tror at det også bidrar til en mer behagelig søvn. 

Så, hvorfor vente? Bestill dine nye hjemmefavoritter til å trives i og komme seg igjen i dag! Du er verdt å kjenne luksusen av å være avslappende flott.

 

Morgenkåpe og badekåpe til dame

Leter du etter en varm og deilig morgenkåpe eller badekåpe til dame?

Noen ganger kan en myk og glatt morgenkåpe føles som noe man bare må ha i garderoben. Det kan være når du lengter etter å få krype opp i sofaen med koseklærne eller morgenkåpen å se en god film. Eller så kan det være når du står opp kalde vintermorgener, rusle rundt på vinterkvelder eller når du går til og fra bryggen, bassenget eller havet i ferien. Kanskje er badekåpen akkurat det perfekte plagget å ha med seg på hytta? Ja, det er mange anledninger der en myk og varm morgenkåpe blir satt pris på og er nødvendig. I vårt sortiment finnes morgenkåper både i myk og deilig velur med lommer og belte, samt morgenkåper i polyester. 

 

 

Morgenkåper, nattkjoler, Big-T og pyjamas – Utvalg

Sov godt om natten med våre nattkjoler, Big-T og pyjamas til dame. Hos oss på Åshild finner du alt fra myke morgenkåper i velur, romantiske nattkjoler i bomull og silke, pyjamas-modeller samt behagelige Big-T i blomstrete mønster.

Velg mellom lange og korte nattkjoler, med lange eller korte ermer, noen som v-halset modell, andre uten. I vårt sortiment kan du finne de fleste typer! Ta også en titt på våre myke pyjamas-modeller som består av både overdel og tilhørende underdel/pyjamasbukse.

For deg som liker vakker blonde har vi også fine og sensuelle nattkjoler fra varemerket Damella. Disse natt- og soveplaggene fungerer også fint til å bruke som underkjoler.
 

Husk! Vi tilbyr også store klær som ikke sitter til. Se koseklær og soveplagg i store størrelser, opp til størrelse 58.
 

Gjør et kupp og har råd til mer! Du vet vel at vi har en salgsavdeling der du kan finne mange gode kupp til en billig pris?

Se vår avdeling her:

Salg – Undertøy & Bad

Der kan du finne salgs-priser på både nattkjoler, pyjamas og morgenkåper.
 

Match dine natt- og soveplagg med:

Bh

Truser & panty

Undertøy

Fritidsplagg

Sko & tøfler

Skjørt & kjoler

Topper & tunikaer

 

Morgenkåper, nattkjoler, Big-T og pyjamas – Varemerker

I vårt sortiment bland nattkjoler, Big-T, pyjamas og morgenkåper kan du velge mellom varemerker som Damella og vårt eget varemerke Åshild.

 

Morgenkåper, nattkjoler, Big-T og pyjamas på nettet

Kjøp nattkjoler, Big-T, pyjamas og morgenkåper trygt og enkelt hjemmefra online hos oss på ashild.no.