Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
48 treff
Sorter etter:
Vis mer

Trening, kondisjon & støtteprodukter

Vi bryr oss om din helse, det viktigste i livet er at vi har det bra og tar hånd om oss selv. En viktig del av et menneskes liv er at helsen er god. Du får en god helse ved å trene regelmessig. Trening gjør at du sover bedre, blir roligere og mer trygg i deg selv, du tåler mer stress, du får et sterkere immunforsvar slik at du klarer deg bedre mot sykdommer og influensaer. Selv om du skulle få influensa, så orker kroppen å håndtere den på en mye bedre måte og begynner å bygge antistoffer med en gang. Din hverdag blir helt enkelt enklere og tryggere. 


Test yoga med produkter fra Åshild

Yoga har økt veldig i popularitet de siste årene. Yogas hovedmål er å redusere stress, holde kroppen smidig og styrke kjernemuskulatur og øke ens velvære. En av de mest praktiske med yoga er at du kan gjøre det litt hvor som helst. Vår yogamatte er enkel og perfekt å ta med hvor du vil eller å ha i hjemmet. 


Støtteprodukter 

Vi har et bredt sortiment av produkter som hjelper deg ved rehabilitering, med din holdning eller til en forebyggende hensikt for å avlaste ledd og muskler. Rehabilitering er veldig viktig etter at du har skadet deg for å gjenopprette muskulaturen. Ta en titt på vårt pilatesbånd som er perfekt til lettere trening og kan brukes til mange ulike treningsøvelser. Vi har veldig gode støtteprodukter til deler på kroppen som ofte trenger ekstra støtte og som hjelper til å forhindre eventuelle skader.  


Få bedre kondisjon 

Vi har treningssykler og tråkkemaskin som kan hjelpe deg med å forbedre både kondisjon, styrke og balanse. Hva som passer perfekt til å måle dette er vår pulsmåler så du har full kontroll på puls og forbrenning. 


Kjøp treningsartikler online

Vi på Åshild synes at online shopping skal være smidig og enkelt. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss, for å gjøre det enda enklere for dere. Hos oss kan du enkelt finne hele vårt sortiment. Produktene oppdateres regelmessig.
Vi er en sertifisert E-handel som tilbyr en trygg, rask og billig levering. Vi har også et ekspress alternativ slik at du får hjemlevering innen 24 timer!
Så pass på å bestille nå fra Åshild.no