Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
116 treff
Sorter etter:

UNDERDELER ONLINE HOS ÅSHILD

Kjøp pene og behagelige underdeler som bukser til dame, shorts, jeans, treningsbukser, joggebukser, kosebukser, capribukser, skjørt, leggings, kjoler og strandkjoler hos oss på Åshild.

Vi har underdeler i farger og mønster som ensfargede, mønstrete, blomstrete, fargerike, prikkete og stripete. Våre underdeler er i materialene: 100% bomull, viskose, velur, polyester og jeans.
 

UNDERDELER I BÅDE SMÅ OG STORE STØRRELSER

Kjøp underdeler fra små til store størrelser hos oss på Åshild.

I vårt størrelsesutvalg er det både små og store størrelser fra 38 – 58 samt 20 serien.  
 

UTVALG UNDERDELER

I vårt brede sortiment av underdeler finner du både myke og behagelige leggings med stretch til fine volangskjørt og luftige kjoler samt strandkjoler til å ha til og på stranden.  

Se alt fra klassiske bukser til dame som jeans, bomullsbukser, capribukser, treningsbukser, joggebukser, kosebukser, shorts, jeansshorts, kortbukser til herlige og tynne skjørt med volang samt blomstrete, mønstrete og luftige sommerkjoler i deilig materiale.
 

MATCH UNDERDELER

Vi tipser! Match en underdel med en overdel på best måte. Et par tynne bomullsbukser kan enkelt matches sammen med en fin topp, sommerlig tunika eller bluse. Et blomstrete skjørt passer fint sammen med en av våre strikkede gensere, eller jakker, alt etter været. 
 

Se vårt sortiment av overdeler for mer inspirasjon om hva du kan matche med:

Klikk her!