Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy

BEURER

Hos oss finner du et sortiment fra Beurer, hvor velvære er en tradisjon og innovasjon er den ledende drivkraften. Siden 1919 har selskapet vært dedikert til å lage produkter som fremmer helse og velvære i alle hjem. Fra avanserte blodtrykksmålere til avslappende massasje for rygg, kropp og nakke, samt forfriskende fotbad og pålitelige febertermometre.

Starten på Beurer

Beurer begynte sin reise i 1919 i den tyske byen Ulm, grunnlagt av Käthe og Eugen Beurer. Deres felles visjon var enkel, men kraftig: å spre velvære til alle familier. Med dette målet i tankene skapte de sine første elektriske varmeputer, som ga sårt tiltrengt varme til folk i en tid da sentralvarme ikke var gitt. På denne måten banet de vei for en varmere og mer omsorgsfull fremtid.

Beurer produkter

Beurer har utviklet seg til å bli ledende innen helse og velvære. Fra viktige medisinske verktøy som blodtrykksmålere og febertermometre til forebyggende produkter som massasjeverktøy og fotbad, streber selskapet etter å tilby alt folk trenger for å skape en moderne og sunn livsstil

Prisvinnende merke

Produkter fra Beurer har blitt belønnet med flere priser som hyller produktenes høye kvalitet og innovasjon. Noen internasjonale priser som selskapet stolt bærer er: Red dot award, German brand award og German innovation award.

Bærekraft som mål

Som en global aktør tar Beurer sitt ansvar for klima og bærekraft på største alvor. Gjennom sine hovedmål - klimavern, personalets trivsel, sirkulær økonomi og sosialt ansvar, streber selskapet etter å forme en bedre og sunnere fremtid for fremtidige generasjoner. Ved å redusere utslipp både internt og hos sine leverandører, streber de etter å holde driften så miljøvennlig som mulig. Deres Beurer Foundation er en del av dette engasjementet, med mål om å forbedre utdanningsmuligheter for unge og kvinner, og dermed fremme sosialt ansvar og likeverd.

Med vårt sortiment fra Beurer er vi trygge på å kunne tilby produkter for en moderne og sunn livsstil.