Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
114 treff
Sorter etter:
Vis mer

SWEGMARK

Leter du etter undertøy som ikke bare ser bra ut, men også tilbyr en perfekt passform og uslåelig komfort? Da er Swegmark det ultimate valget for deg! Med en lidenskap for å tilfredsstille kvinners ulike kroppstyper, har Swegmark siden 1937 foredlet kunsten å skape eksklusivt undertøy som både fremhever og omfavner kvinnen. Vi mener at det sier seg selv at enhver kvinne fortjener en bh som er skreddersydd for henne.

Kvalitet siden 1937

Grunnlagt i 1937 av Harry Swegmark, har merket alltid strebet etter høyeste kvalitet i design og produksjon, hvor forpliktelse til nøyaktighet i materialvalg og produksjonsprosessen har vært de viktigste drivkreftene gjennom årene.

Ansvar for fremtiden

Swegmark tror på å tenke langsiktig når det gjelder miljøpåvirkning. Gjennom strategiske beslutninger angående transport, produksjon og materialavfall jobber virksomheten for å minimere deres innvirkning på planeten. Ved å samarbeide med nøye utvalgte europeiske leverandører og ha korte transporter fra produksjon til kunde, har selskapet som mål å redusere karbonavtrykket og fremme en mer bærekraftig fremtid.

Etisk og empatisk ansvar

Swegmark er overbevist om at alle i produksjonskjeden må jobbe under rettferdige og etiske forhold. Ved å ha egen produksjon i Latvia og samarbeide med leverandører som deler felles verdier, kan selskapet sikre gode arbeidsforhold for alle involverte. I tillegg støtter Swegmark prosjekter som Garissa i det østlige Kenya, hvor selskapet bidrar til å gi sårbare jenter en trygg fremtid gjennom utdanning og støtte.

Langsiktig kvalitet for alle

Swegmarks visjon er at klær som er designet og produsert med omhu varer lenger, noe som gagner både lommeboken og planeten. Ved å eie egen produksjon og holde kontroll over økonomien, streber selskapet etter langsiktig bærekraft, både økonomisk og miljømessig. Med Swegmarks nøye utvalgte og mangfoldige utvalg av bh-er og undertøy er vi sikre på å tilby en perfekt passform for enhver kvinne, samtidig som vi jobber aktivt for en mer bærekraftig og rettferdig verden.