Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
6 treff
Sorter etter:

Kjøp damejakker online på ashild.no

La yttertøyet ditt vise en del av deg selv og din personlighet. Vi har alle en unik stil og leter etter ulike modeller og størrelser alt etter hva man trives best i. Kanskje har du på deg en spesifikk jakke til hverdags på vei til jobben og velger blant andre typer jakker når du går for å trene?

For å se vårt treningstøy – klikk her!

Kle deg etter været og skaff deg mer enn bare en jakke! Vi har jakker tilpasset alle årstider. Velg mellom vårjakker, bomberjakker, lettvektsjakker, regnkappe/regnjakke, refleksjakke, trenchcoats, fleecejakker, fritidsjakker, friluftsjakker, høst- og vinterjakker samt parkaser.

Vi tilbyr jakker i både små og store størrelser. Shop hjem din nye jakke å trives i nå!

Husk også å sjekke ut vår salgs-avdeling der det ofte er jakker til kupp-priser fra tidligere sesonger.

 

Jakkens ulike bruksområder

Vanligvis basert på været, brukes ulike typer jakker, avhengig av jakkens funksjon og hva slags bruksområde den har. Vi vil si at de fleste trenger tilgang til flere jakker til å skifte mellom hvert år. Minst en jakke pr sesong. Når man ser det på den måten, forstår man ganske raskt hvor mange jakker vi bruker og forbruker i løpet av årene som går. Jakker slites også med tiden og når nytt vær og ny sesong vanker like rundt hjørnet er jakker noe vi ofte kjøper nytt og bytter ut.

 

Sesongens alle jakker

Ved kjøligere og kaldere vær i vintersesongen, se våre vinterjakker og parkaser til dame og herre tilpasse høst- og vintersesongen. 

Fortsett med morsomme utendørs-aktiviteter og tross blåst og ruskevær på høsten ikledd vårt fritidstøy! Se både fritidsjakker og fritidsbukser til både dame og herre i vårt sortiment. Fritidsklær.

Ved varmere vårvær med sol og passe vind, se våre lettere vårjakker til dame.

Vi kan også anbefaler våre regnjakker/regnkapper. For vi vet jo alle hvordan en sommer kan være. Dager med strålende sol kan rask endre seg og fylles med bløtt regn. Hold regnet borte med våre fine regnkapper,fint å ha også på sommeren.

 

Varemerker blant jakker i vårt sortiment

Yttertøy deriblant jakker burde være en langsiktig invistering! Derfor har vi i vårt sortiment, utover vårt eget varemerke Åshild, valgt å tilbyde jakker i god kvalitet og fra kjente varemerker som True North.

Klær fra varemerket True North finnes blandt vårt sortiment av friluftsklær inklusive fritidsjakker, fritidsbuker, kosebukser, fleecejakker og parkaser. Våre friluftsklær finne til både herre og dame.

 

Match jakker med andre klær

Noen ganger kan det være vanskelig å matche et plagg sammen md et annet. Match en lettere vårjakke med ulike overdeler eller et par hvite jeans, en fleecejakke under en varm fôret vinterjakke eller en slitesterk fritidsjakke med et par værtålelige fritidsbukser. Vi kan tilby de fleste kombinasjoner! Ta en titt i vårt brede sortiment og finn både overdeler som topper, tunikaer og genserer til å matche både bukser, short og fritidsklær for å nevne noen avdeliger på vår hjemmeside.

 

Ta vare på jakkene dine!

Mange glemmer ofte å ta vare på jakkene sine og de kan bli liggende en stund etter at de har fått flekker. Med våre vaskeanvisninger som du kan lese om på vår hjemmeside, får du enkle tips om hvordan du skal ta vare på og behandle jakken som har blitt skitten.

 

Formguide til dine klær

Finn rett størrelse slik at plaggene passer deg perfekt. Med vår formguide får du tips om hvordan du velger klær ut ifra hva som er smigrende for din kroppsfassong. Få hjelp til å fremheve det du vil vise fram og får hjelp med det du ønsker å skjule.

 

Handle online på ashild.no

Handle smidig, trygt og sikkert online på ashild.no. Vi er en sertifisert Trygg E-handel med raske og gunstige leveranser. Bestill i dag hos oss på ashild.no.