Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Kjøp brodder og sklisikring til sko online hos Åshild!

Gå og spaser trygt og sikkert på glatt underlag med våre brodder og sklisikring til sko. Nå kan du fortsette med dine fysiske aktiviteter som fotturer, sport eller å springe på vinterstid, da flere av våre sklisikringer også kan brukes når du er ute og trener og springer.

Hos oss på Åshild finner du brodder og sklisikring til sko som gir et godt grep og feste på både is og snø når det er glatt ute. Passer både til turer med hunden, løping eller på handletur i byen. 

Velg mellom brodder og sklisikring som er tilpasset utendørs bruk og som er lette å ta av og på skoene, samt brodder og sklisikring som er beregnet til både innen- og utendørs bruk og som man da ikke trenger å ta av og på skoene dine i for eksempel butikker.  

Unngå eventuelle fall og skliulykker på glatte og isete underlag på gater og veier.
Være seg om du ønsker å gå, spasere, jogge eller springe, har vi brodder og sklisikring som passer til både vintersko, støvletter og løpesko.  

Formålet med sklisikring og brodder er at med sin gripeoverflate, sine pigger eller såkalte dubber plassert under sålene, skal de bidra til en mer stabil følelse ved gange samt gi et godt grep på glatta.    

Våre brodder og sklisikringer er laget av materialene gummi og stål.
 

Brodder og sklisikring – Bruk og funksjon

Hvilken sklisikring søker jeg? 

I mange tilfeller kan det være vanskelig å vite hvilken sklisikring som har best forutsetninger under hvilke forhold og når det best passer å bruke hva. Vi tipser om ulike alternativer nedenfor. 


Tre brodder og sklisikring fra Brunngård:

Sklisikring Dubby er en sikker forfotbeskyttelse til fremre del av foten med 5 pigger og er perfekt ved turer langs vinterveien.

Sklisikring Steady gjør gåturer på glatt underlag sikkert. Med sine 4 pigger foran og 2 pigger under hælen, gir den et godt feste på snø og is. 

Sklisikring med brodd fra Brunngård brukes utendørs, er lett å ta av og på og har 7 brodder.

 

Tre brodder og sklisikring fra varemerket SpringYard:

Sklisikring EasyGrip er en helfotbeskyttelse med 6 integrerte pigger og mønstret såle for ekstra grep ved gåturer på snø og is.

Sklisikring Sandygrip Citysafe er en sandpapir-lignende sklisikring utviklet for å bruke i et bymiljø både innendørs og utendørs og man trenger ikke å ta de av når man går inn i butikken eller på bussen.   

Sklisikring Stability er en diskré sklisikring som kan brukes til gåturer så vel som lettere jogging.  
 

Vi tipser om isbrodd til stokk fra Good Living:

Isbrodd til stokk – krone er en isbrodd som kan monteres direkte på stokken og kan felles ned ved behov. Passer alle vanlige stokker og krykker.

Se også stokkknopp med ispigg fra Popab, en trygg sikkerhet ved snø og is.

 

Brodder og sklisikring – Utvalg

I vårt sortiment finner du broder, sklisikring til sko, vintersko, sklisikring med pigg, issbrodd, stokkknopp med ispigg og tradisjonell ispigg. Velg mellom ulike modeller ved ulike anledninger som sklisikring med grep både foran og bak på skoene, sklisikring bare til hælen eller sklisikring Sandygrip for en stabil såle med sandpapireffekt som passer for bruk i et bymiljø (Citysafe).
 

Se også disse avdelingene:

Sko & tøfler

Skotilbehør

Handsker & votter

 

Brodder og sklisikring – Varemerker

Velg blant flere brodder og sklisikring fra kjente varemerker som Brunngård, SpringYard, Devisys, Popab og Åshilds eget varemerke Good Living.

Alle brodder og sklisikringer fra SpringYard i vårt sortiment er produsert i naturgummi og er CE-Merkede, noe som innebærer at broddene har gjennomgått en sikkerhetstest ved FIOH testinstituttet i Finland. Sklisikring Dubby og Steady fra Brunngård er også CE-sertifiserte.

 

Handle brodder og sklisikring på nettet

Handle brodder og sklisikring til sko trykt og enkelt hjemmefra online hos oss på ashild.no.