Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Finn din bh-modell

Det er viktig å velge rett BH. Den skal føles behagelig samtidig som at den skal sitte pent. En korrekt BH løfter og former bysten slik du vil ha den. Du får også riktig avlastning slik at du unngår ryggplager. For deg med større byste er det ekstra viktig ved avlastning, da passer en BH med brede skulderbånd, støtte og eventuelt bøyle. Du som har en mindre byste trenger ikke like mye støtte og kan med fordel velge en BH uten bøyle.

Når du skal kjøpe BH er det viktig at du tar mål slik at du får rett størrelse. Kroppen din forandrer seg hele livet og størrelser kan variere noe mellom ulike produsenter. Ta mål der bysten er størst med BHen på. Ta deretter mål under bysten. 

Båndet rundt kroppen skal sitte tett og stødig for å gi best mulig støtte og komfort, men det må ikke sitte for stramt. En god regel er at man skal kunne få inn to fingre under båndet bak og en finger midt foran. En BH tøyes ofte litt både i stoff og bånd etter en tids bruk. Pass derfor på at du regulerer BHen av og til og kjenner etter at den sitter behagelig på. Benytt hektene på baksiden og skulderbåndenes regulering for å tilpasse hvor tett du vil at din BH skal sitte.

 

Bh-typer

Mange av våre BHer har fôrede cuper.

 

BØYLE-BH / SPILE-BH

En bøyle-BH har en bøyle eller spile, ofte i metall eller plast, som støtter og løfter bysten samt avlaster skuldrene. En bøyle-BH kan både være vattert eller helt glatt.

Se alle våre BHer her »

BH UTEN BØYLE

Denne typen har støttende materiale og er myk og deilig. Den gir bysten en naturlig form. Finnes både med og uten vattering. Hos oss finner du BH uten bøyler fra bl.a. Miss Mary, Swegmark, Trofé, Damella og Glamorise.

Se alle våre bøyleløse BHer her »

 

FRONTLUKKET BH

En frontlukket BH er lett å ta på og av. De frontlukkede BH-ene er ofte ekstra gode og behagelige i ryggen og er gode dersom man har lutende skuldre siden skulderbåndene ikke trekker ned. Frontlukkede BHer har vi fra bl.a. Miss Mary og Glamorise.

Se alle våre frontlukkede BHer her »

 

SPORTS-BH / BH-TOPP

Sports-BHen er perfekt for å holde bysten på plass og gi støtte ved ulike fysiske aktiviteter. Den skåner byste, rygg, skuldre og nakke. Konstruksjonen er ekstra støttende og av et fast materiale.

Se alle våre BHer her »

 

BHEN MIN PASSER IKKE

Mange kvinner kjøper BH i feil størrelse. Vi viser her til de vanligste feilene og hvordan man kan unngå dem.

Bh med för lös kupkanter

Er cupkantene for løse?
Kontroller cupstørrelsen din.

Bh med vällande byst

Sveller bysten utover BHen?
Bytt modell.

Bh som skaver

Får du merker på kroppen?
Velg en større størrelse.

Bh med skavande axelband

Skjærer skulderbåndene inn i skuldrene? 
Velg bredere skulderbånd.

Bh som åker upp i ryggen

Sklir BHen opp i ryggen?
BHen har for stor omkrets eller for hardt strammede skulderbånd.

Ovenstående bilder og tekst er benyttet med tillatelse fra missmary.se