Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
6 treff
Sorter etter:

Emilia

Oppdag Emilia - et omfattende utvalg for kvinner fra Wiges. Her finner du undertøy og basisplagg, hvor hvert plagg er nøye utvalgt for å gi maksimal komfort og stil. Vårt utvalg inkluderer alt fra elegante bh-er til komfortable hverdagsplagg. Wiges etterstreber bærekraft og etisk produksjon, noe som betyr at hvert plagg er laget med hensyn til både mennesker og miljø.

Emilia: Skreddersydd komfort og stil for kvinnen

Merket Emilia er produsert av Wiges og spesialiserer seg på produkter rettet mot kvinner. Hos oss finner du et sortiment fra Emilia, bestående av undertøy og behagelige basisplagg. Mange av Emilias produkter er nøye tilpasset for å gi en behagelig og unik helhetsfølelse.

En tidløs historie: Wiges

Wiges har en stolt historie som strekker seg tilbake til 1930-tallet i Gøteborgs tekstilproduksjon. I 1977 tok selskapet sine første skritt mot dagens suksess gjennom nye eiere og en transformasjon til aksjeselskap, samtidig som utvalget utvidet fra hjemmetekstiler til dagens allsidige produkter - fra behagelige sokker til elegant undertøy og stilige klær. Selv om produksjonen ikke lenger foregår i Kinna, lever arven og kompetansen videre i hvert produkt.

Hva gjør Wiges unik?

Kunder og forhandlere kan føle seg trygge på at varene de kjøper er produsert med hensyn til miljøet og med et etisk syn på arbeidsforhold langs hele produksjonskjeden. Gjennom langsiktige samarbeid med leverandører holder selskapet en høy standard på kvalitetskontroll og pålitelighet i leveranser.

Laget med komfort og stil

Wiges streber etter å være en ledende aktør innen trikotklær med et omfattende utvalg for både menn og damer. Med høy kvalitet og estetisk tiltalende design forener Wiges hvert trinn i produksjonskjeden for en opplevelse av stil og komfort.

Ansvar for miljø og mennesker

Selskapet bidrar aktivt til en bærekraftig fremtid gjennom et sterkt engasjement for miljø og ansvar. Som medlemmer av Amfori og følger internasjonale standarder for bærekraft, tilbyr Wiges en etisk bærekraftig virksomhet som kundene kan føle seg trygge på.

Hensyn til kvalitet og bærekraft

Wiges har fokus på klare mål innen miljø, kvalitet og arbeidsmiljø. Gjennom kontinuerlig dialog med kunder viser Wiges sitt engasjement for å drive forbedringer og promotere bevissthet og progresjon i bransjen.