Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy

ETAC

Kan en bedrift virkelig forandre liv? Med Etac er svaret et rungende ja! Reisen deres fra visjon til virkelighet har ikke bare formulert en ny standard for hjelpemidler, men også banet vei for en mer medfølende verden. Gjennom innovasjon, bærekraft og en dyp forståelse av behovene til mennesker med nedsatt funksjonsevne har Etac ikke bare skapt produkter, de har formulert løsninger som endrer liv.

En visjon om å hjelpe

Med en visjon om innovasjon og design, grunnla Sverker Göthberg Etac i 1973 for å tilby et helt nytt utvalg av hjelpemidler. I dag er Etac en pioner innen utvikling og produksjon av produkter for personer med funksjonsvariasjoner og for pasientforflytninger. Med fokus på livskvalitet, streber Etac etter å forbedre hverdagen for brukere, deres familier og omsorgspersoner ved å tilby toppmoderne produkter som passer til ulike behov og omsorgsmiljøer.

Forbedring av hverdagen

Etac har dedikert sin virksomhet til å forbedre livskvaliteten for sine brukere, uavhengig av alder eller behov. Gjennom spesialiserte produktmerker tilbyr de innovative løsninger som gjør hverdagen enklere for både omsorgsmottakere og omsorgsgivere. Fra produkter for barn til eldre omsorgsmottakere, streber Etac etter å optimalisere både funksjonalitet og brukervennlighet.

Bærekraftig utvikling

Bærekraft er en av kjernene i Etacs virksomhet og verdier. Ved å minimere miljøpåvirkningen og etterstrebe sirkulær produktutvikling, tar Etac et aktivt skritt mot en mer bærekraftig fremtid. Ved å fokusere på gjenbruk av bærekraftige materialer og modulær design, har Etac som mål å redusere behovet for nye produkter og fremme mer bærekraftig forbruk.

Engasjement for samfunnet

Etac er mer enn bare et selskap - de er en del av samfunnet. Ved å jobbe i tråd med FNs globale mål for bærekraftig utvikling, streber Etac etter å skape et trygt og inkluderende miljø for alle. Gjennom sitt samfunnsengasjement og sin streben etter et rettferdig driftsmiljø, er Etac et forbilde for selskaper som ønsker å gjøre en reell forskjell i verden.

Her hos Åshild har vi sørget for å tilby et variert utvalg fra dusjstoler og dusjkrakker til toalettforhøyninger for å prøve å finne en match som passer dine behov.