Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy

BRIX

Hverdagen er full av små irritasjonsmomenter, men det finnes også små og smarte løsninger som kan løse dette. Med produkter fra Brix Design sørger vi for å tilby et variert sortiment som løser dine hindringer i hverdagen. Alt fra kartongholdere og boksåpnere til tubeklemmer. Du er hjertelig velkommen til å utforske vårt sortiment på Åshild!

Lidenskap fra Danmark

Det danske merket Brix Design har en brennende lidenskap for å finne løsninger i hverdagen som er hjelpsomme og overlegne når det kommer til funksjonalitet og kvalitet, men som ikke påvirker prisen. Gründerne og brødrene Christian og Joachim Brix-Hansen har en sterk kompetanse i dyktighet til å markedsføre produkter som både er innovative, men samtidig annerledes enn konkurrentene.

Internasjonal design

Til tross for at de har base i den danske byen Stege, har det ikke stoppet selskapet fra å jobbe med designere over hele verden. Det internasjonale samarbeidet har resultert i et stort utvalg av innovative og smarte løsninger for hjemmet.

Så hvorfor ikke la Brix Design være din partner for smarte hverdagsløsninger? Utforsk utvalget vårt i dag og oppdag hvordan vi kan gjøre hverdagen din litt enklere og mye morsommere.