Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
35 treff
Sorter etter:

Støttestrømper & Kompresjonsstrømper

På Åshild har vi et stort utvalg av støttestrømper og kompresjonsstrømper. Velg blant ulike farger, mønster og materialer. Støttestrømper og kompresjonsstrømpene finnes blant annet i ull, øko-bomull og nylon. Ull er fukttransporterende og isolerer varme, som er fint for deg som liker å mosjonere, men det fungerer også å bruke til hverdags. Bomull er et slitesterkt materiale som gir en fast støtte samtidig som det sitter mykt mot foten.

Støttestrømper er en utmerket hjelp for personer som opplever hovenhet i bena, til for eksempel ved graviditet eller ved flyreise. Ved å gi støtte og trykk på bena kan støttestrømpene forbedre blodsirkulasjonen og minske risikoen for blodpropper. Det er spesielt viktig å bruke støttestrømper ved lange perioder av stillesitting, som for eksempel under flyreiser, når risikoen for blodpropp kan øke. Ved å bruke støttestrømper kan man minske ubehag og sikre bedre blodsirkulasjon i bena.

Bruk av kompresjonsstrømper kan bidra til å forebygge blodpropp og åreknuter. Ved å gi en jevn trykkfordeling på bena, kan kompresjonsstrømpene hjelpe til med å forbedre blodsirkulasjonen. Å ha på seg kompresjonsstrømper kan man bedre benas helse og minske risikoen for potensielles alvorlige helseproblemer.

Så hvorfor ikke gjøre din helse en tjeneste og test et par av våre støttestrømper eller kompresjonsstrømper allerede i dag? Velkommen til Åshild.no.