Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy
27 treff
Sorter etter:

TRIUMPH

Leter du etter undertøy som ikke bare får deg til å se bra ut, men som også gir en perfekt passform og uslåelig komfort? Da er Triumph det opplagte valget for deg! Med en lidenskap for å møte kvinners forskjellige kroppstyper siden 1886, har Triumph foredlet kunsten å lage eksklusivt undertøy skreddersydd for enhver kvinne.

En hyllest til alle kvinner

Triumph mener at hvert enkelt individ er unik, noe som gjenspeiles i deres utvalg av undertøy. Triumph forstår at én størrelse ikke passer alle. Ved å lytte og lære av relasjoner med både kunder og ansatte, streber Triumph etter å skape plagg som ikke bare er unike, men også skreddersydde basert på kundenes behov.

Fra visjon til virkelighet

Triumphs visjon har alltid vært klar - å tilby stilig og kvalitetsundertøy som ikke bare er behagelig, men også forbedrer kvinners livskvalitet. Med en arbeidsstyrke som reflekterer mangfold og global innflytelse, fortsetter de å bygge på sin historie og henter inspirasjon fra kundenes individualitet. Hvert produkt er designet for å gjøre deres kunders liv bedre - hver dag.

Bærekraft i fokus

Triumph streber etter å gjøre verden til et sted hvor alles behov blir tatt hensyn til. Ved å redusere deres påvirkning på miljøet, inkludert ved å måle deres klimagassutslipp og effektivt håndtere farlige kjemikalier i produktene og prosessene deres, tar de skritt mot en mer bærekraftig fremtid.

Innovative materialvalg

Merket mener at stoffene deres skal være like miljøvennlige som de er komfortable. Ved å velge materialer med omhu og bruke resirkulerte og organiske materialer når det er mulig, streber de etter å minimere miljøpåvirkningen og skape en mer bærekraftig produksjonskjede.

Menneskelige relasjoner - Positive effekter

Triumph verdsetter deres relasjoner med leverandører og jobber for å fremme åpenhet og samarbeid. Ved å sikre rettferdige arbeidsforhold i deres fabrikker og prioritere sosial og miljømessig overholdelse gjennom hele forsyningskjeden, streber de etter å skape en positiv innvirkning på samfunnet og miljøet.

Med vår allsidige og nøye utvalgte kolleksjon av undertøy som bh og truser, er vi sikre på at du vil finne den perfekte kombinasjonen for å føle deg komfortabel og selvsikker hver dag.