Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

       

DIBS - Payments made easy

WUNDIES

Opplev friheten til å leve et aktivt og selvsikkert liv med Wundies - stilig og behagelig undertøy med moderne fasong og smarte funksjoner. Her på Åshilds tilbyr vi undertøy fra Wundies som former seg uten å klemme og passer perfekt under treningstøyet eller trange jeans, og gir deg muligheten til å leve et aktivt liv til tross for urinlekkasje. Deres moderne inkontinensbeskyttelse er diskret og trygg. I tillegg er Wundies et grønnere alternativ til engangsartikler, som fremmer en mer bærekraftig verden og er snill mot lommeboken din i det lange løp.

For et aktivt og selvsikkert liv

Wundies tilbyr stilig og behagelig undertøy med moderne fasong og smarte funksjoner for de som ønsker å leve et normalt liv til tross for inkontinens. Undertøyet deres former seg uten å klemme og passer perfekt under treningsklær eller trange jeans.

Skreddersydd for din komfort

Inkontinenstruser fra Wundies tåler opptil 80ml lekkasje, mens inkontinensherretrusene tåler opptil 50ml, og gir deg muligheten til å leve et aktivt liv til tross for urinlekkasje. Den moderne inkontinensbeskyttelsen er både diskret og sikker.

Styrk selvtilliten din

Tanken med Wundies er at dagens kvinner og menn er vant til å kunne styre livene sine og ha kontroll. De ønsker å være aktive, attraktive og føle seg freshe. Målet med Wundies er at du ved å føle deg vakker styrker selvfølelsen og det bidrar til bedre livskvalitet

Med vårt utvalg fra Wundies er vi sikre på å kunne tilby en match som passer dine behov.